[blog.view.blog categories]

9 mei 2016

Win een Beka potten- en pannenset bij De Madammen

Vanaf maandag 16 mei 2016 geven De Madammen op Radio 2 vier weken lang iedere uitzending een Beka potten- en pannenset weg. Luister elke werkdag van 10 tot 12 uur naar De Madammen en raad het ontbrekende ingrediënt verstopt in de Beka kookpot. 

De set ter waarde van 375 euro bestaat uit:

 • Nest driedelige kookpottenset met stapelbare deksels
  Bespaar plaats met deze roestvrijstalen set. Dankzij de siliconen glasdeksels volg je het kookproces zonder het deksel op te heffen en gaat er geen warmte verloren. De deksels kan je ook als onderzetter en/of afgietdeksel gebruiken. Het hedendaagse design werd bekroond met een Henry Van de Velde award.
   
 • Master braadpan antikleef (28 cm)
  Vervaardigd in plaatstaal is deze pan bestand tegen hoge temperaturen (tot 350°C). Metalen kookgerei krijgt zelfs geen krasje in de uiterst krasbestendige antikleeflaag, die bovendien gezond en milieuvriendelijk is. 

 • Cook On stoofpan (24 cm)
  Gegoten uit aluminium met Bekadur Ceramica antiaanbaklaag en afneembare silicone handgrepen combineert onze stoofpan een nostalgische look met vernieuwende technieken. Dankzij de uitzonderlijke warmtegeleiding bijvoorbeeld kook je extra energiezuinig. 
   
 • T&T Exacto Keukenwekker met thermometer
  Meet de exacte temperatuur van je gerechten en bepaal de perfecte timing van je bereiding.
   
 • Twee vilten panbeschermers
  Bescherm je pannen tegen krassen en stapel ze afwisselend met onze panbeschermers.
   
 • Beka keukenschort
  Vermijd vetvlekken op je kleding met onze stijlvolle keukenschort in kwalitatief katoen.

Extra Facebook actie:

Grijp je naast de prijs? Elke week verdelen we dezelfde set op onze Beka Cookware Facebookpagina. Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, recepten en keukentips.