[blog.view.blog categories]

21 april 2016

Product in de kijker: Chrono

Je houdt van koken, maar ook van gebruiksgemak en functionaliteit? Komt goed uit, want wij doen niets liever dan dat vertalen in praktische producten die het dagelijkse kookplezier nog vergroten. NEST is daar een mooi voorbeeld van. De 8 potten en pannen van NEST nemen slechts de plaats in van de drie grootste items binnen de reeks. Bij het gamma Clean Cooking zorgt het antispatdeksel ervoor dat je kookplaat vlekkeloos het bakken en braden doorstaat.

Net zoals Clean Cooking is ook de nieuwe reeks Chrono geknipt om dagelijks mee te koken. Dit gamma is uitgerust met een slim trucje:  de dekselknop is zo ontworpen dat je er tijdens het koken je lepel tussen kan haken. Geen vuile vlekken meer op je keukenblad!

Ook tijdens het roeren kan je via deze functionele knop het deksel laten rusten op de rand van de kookpot.

Chrono is uitgerust met een stevige 3-lagen sandwichbodem die zorgt voor een optimale warmtegeleiding en hittebestendige kunststofgrepen. Deze techniek groeide ondertussen uit tot één van dé specialiteiten van Beka Cookware.

Chrono is geschikt voor alle kookvuren, inclusief inductie.

Nog vragen over Chrono? Geef gerust een seintje! Dat kan in de comments of via de gegevens op onze contactpagina.

Klik hier voor een overzicht van ons complete assortiment, waaronder NEST en de pannen uit de reeks Clean Cooking.

Beka Cookware heeft trouwens niet alleen potten en pannen, maar nog veel meer handige spullen zoals grote lepels, spatels en onderzetters. Ontdek ze hier!

Misschien zijn ook deze keukenspullen iets voor jou: