[blog.view.blog categories]

10 maart 2016

Een meesterlijke reeks: Master

Het aanbod braadpannen (link) van Beka Cookware was al niet onaardig en wordt nu nog uitgebreid met de nieuwste klepper: Master!

We stelden de antikleef braadpan vorige maand in primeur voor op de toonaangevende beurs Ambiente in Frankfurt.

De voordelen van de Master-reeks op een rijtje:

  • Vervaardigd uit plaatstaal. Dit materiaal is al langer gegeerd bij professionele chefs. Het vindt ook meer en meer zijn weg naar de keuken van de gepassioneerde hobbykok. Plaatstaal verzekert een snelle warmtegeleiding en reageert vlot op temperatuurschommelingen. Dit maakt de antikleef braadpan ideaal voor het dichtschroeien van vlees.
  • Geschikt voor alle kookfornuizen, inclusief inductie. En zelfs voor de oven (tot 350 °C). Zo kan je vleesgerechten eerst aanbakken en vervolgens verder laten garen in de oven.
  • De binnenkant is krasbestendig, geschikt voor dagelijks gebruik en gemakkelijk schoon te maken.
  • Gebruik met een gerust hart metalen kookgerei zoals lepels, vorken en spatels. De pan zal niet afschilferen, afbladderen noch barsten.
  • Voorzien van Bekadur Rock Solid Coating, een gloednieuwe, milieuvriendelijke laag die zelfs bij hoge temperaturen geen schadelijke dampen of giftige stoffen vrijgeeft. Zoals je gewoon bent van ons is Bekadur Rock Solid Coating volledig PFOA- en PTFE-vrij.
  • Veiligheid troef: de lange en professionele greep garandeert een veilige afstand tot de warmtebron.

Master van Beka Cookware is binnenkort verkrijgbaar in de winkel. De reeks bestaat uit 3 formaten braadpannen (20/24/28 cm) en een wok.

Blijf op de hoogte van de lancering en al onze andere nieuwtjes via Facebook en Pinterest!

Op zoek naar de kantoren en exclusieve verdelers van Beka Cookware? Klik hier!

Misschien zijn ook deze pannen iets voor jou: