[blog.view.blog categories]

3 december 2015

Inspirerende geschenkgids voor elk budget

Tot €50

Braadpan Meteorite

Niet alle antikleeflagen zijn donker. Meteorite, één van onze nieuwste aanwinsten, heeft zelfs spikkeltjes! Een trendy look met dezelfde antikleefeigenschappen die je van Beka Cookware gewoon bent.

Theeketel Han

De naam doet het al vermoeden, voor deze theeketel zochten we inspiratie in het verre oosten. Het ideale geschenk voor de echte liefhebber die losse theeblaadjes verkiest. De theeketel Han schenkt uit zonder druppelen en is gemakkelijk in onderhoud.

Tot €100

Tri-lux sauspan

Een sauspan waar ook de professionele chef graag mee uitpakt. De tri-lux is vervaardigd uit een combinatie van drie materialen. Zo heb je een driedubbel voordeel: een optimale warmtegeleiding, gebruiksgemak én mooie looks.

Braadpan Arôme

Perfect voor iedereen met een passie voor koken. En dat niet alleen vanwege z’n vuurrode looks. De Arôme is vooral multifunctioneel. Het licht geëmailleerde gietijzer mag zonder problemen in de oven. Ideaal om vlees dicht te schroeien en het vervolgens te laten verder garen in de oven.

Tot €150

Chef Pastafun

Wie deze grote jongen onder de kerstboom vindt, wil nooit meer met een andere kom pasta koken. De troeven zijn dan ook niet mis: Maataanduidingen, een inzet zodat je geen extra vergiet nodig hebt en een optimale warmtegeleiding dankzij de sandwichbodem. Ook groenten of aardappelen kook je hierin tot de perfecte gaartijd.

Cook’on

Het is de tijd van het jaar om een beetje nostalgisch te worden, maar wel liefst met een modern comfort. De Cook’On heeft de gezellige looks van een vintage stoofpan. Maar vergis je niet, dankzij het aluminium, is ie helemaal van deze tijd én vederlicht.

Tot €200

Nest kookpotten

Deze drie potten zijn een mooi staaltje plaatsbesparing. Na gebruik schuiven ze naadloos in elkaar. De reeks laat z’n efficiëntie ook zien met het glasdeksel dat je kan gebruiken als onderzetter en als zeefdeksel.

4-delige Chef sauspannenset

het perfecte geschenk voor de ervaren hobbykok. Deze reeks heeft én de looks én de kwaliteiten. Het stijlvol design kan tegen een dagelijks stootje. Deze sauspannen voelen zich in hun sas op eender welk kookvuur.

Benieuwd waar je al deze producten van Beka Cookware kan vinden? Op onze contactpagina verzamelden we al onze kantoren en exclusieve verdelers.

Nog iets niet duidelijk? Stuur ons een mailtje via info@beka-cookware.

Nog meer leuke geschenkenideetjes vindt u op onze Facebookpagina en onze Pinterestborden!

Misschien kunt ook deze producten gebruiken?