[blog.view.blog categories]

22 oktober 2015

Vijf slimme hulpjes voor in de keuken

Afneembare handgrepen: zo wordt het opbergen een stuk gerieflijker en handiger. Je kan ook probleemloos gerechten in de oven verder laten garen.

Stapelbaar: Kies voor potten die in elkaar passen. De gelauwerde Nest-reeks van Beka Cookware is dé oplossing voor ruimtegebrek. De uitgekiend ontworpen potten met stapelbare deksels gaan moeiteloos in de kast.

Pasta-inzet: Zo heb je geen extra vergiet nodig en het uitlekken verloopt een stuk veiliger. Deze topper onder de keukenhulpjes is niet alleen handig voor pasta, maar bijvoorbeeld ook om aardappelen te koken of groenten te blancheren.

Afwasvriendelijk: Een kookplaat schoon schrobben is wellicht niet je hobby? Je beperkt dit vervelende klusje tot een minimum met een anti-spatdeksel. Beka Cookware heeft een aantal braadpannen in het gamma met een dergelijk deksel. Het exclusieve ontwerp voorkomt vetvlekken van boter of olie op de kookplaat. Dankzij het geventileerd koken, kun je braden mét deksel.

Stoominzet: gerechten koken met stoom is gezond en lekker. Zowel de voedingsstoffen, de vitamines als de smaak blijven beter bewaard. Maar een stoomoven is een behoorlijke investering. Het kan ook goedkoper met een stoominzet voor potten en kommen.

Beka Cookware heeft nog heel wat meer handige keukenhulpjes in het assortiment. Bekijk hier onze volledige collectie.

www.beka-cookware.com/ranges

Heb je nog vragen over onze producten? We beantwoorden ze graag via info@beka-cookware.com

Meer leuke kookideetjes kan je vinden op onze Facebookpagina of via onze Pinterestborden